top of page

Möt vår organisation.

Vi jobbar ideellt och drivs av att göra skillnad!  

Läs mer om oss och vår drivkraft
Fästpunkt om oss

Vi grundade stiftelsen

IMG_5406.jpg

Mikaela Lindström & Elina Bergström

Grundare

Upplevelser från vår första resa till Ghana  2008 ligger till grund för varför vi startade stiftelsen Make a Difference. För det är just det vi vill göra. Vi vill och vi vet att vi tillsammans kan göra stor skillnad för många. 

Vår värdefulla styrelse

Att få uppleva skillnaden och alla personliga möten med barn och familjer i Ghana är min största drivkraft för vårt arbete. Jag ser fram emot att tillsammans jobba vidare för att ge familjer en tryggare framtid genom att bygga upp och driva familjecentret i Bobikuma.

Leif Lindström

Ordförande

Per Melander

Glädjen och den tillfredsställelse det ger att hjälpa barn och familjer i Ghana är min främsta drivkraft. Vårt “lilla" projekt att bygga ett familjecenter i Ghana är dessutom en härlig utmaning som jag inte kan tacka nej till. Den dagen vi inviger hemmet på plats i Bobikuma kommer var en av de bästa i mitt liv.

Holger Gunnarsson

Våra eldsjälar

Pär Jonsson

Jag jobbar till vardags med projektledning inom bygg. När jag inte seglar, tränar eller hittar på något annat skoj ute i moder natur så hjälper jag Make a Difference med att projektleda byggnationen av familjecentret i Bobikuma. Jag kom i kontakt med projektet då jag kände att jag med min kunskap ville hjälpa till i ett internationellt sammanhang. Genom Ingenjörer utan gränser fann jag uppdraget hos Make a Difference

Åsa Sundberg

Stiftelsen Make a Difference jobbar med frågor som engagerar mig; barn och familjers rätt till en framtid. Med stiftelsen kan jag vara med och bidra för att göra skillnad för många barn och familjers verklighet. Med kommunikation hjälper jag stiftelsen att förmedla varför och hur de väljer att jobba med att göra långsiktig skillnad för barn och familjer i Ghana.

2016-12-07 19.52.00.jpg

Håkan Karlgren

Det tog inte lång tid att bestämma sig när Stiftelsen frågade om jag ville hjälpa till att skapa hemsidan. Jag är glad att på ett sådant sätt kunna hjälpa till att göra skillnad. 

Louise Hallén

Jag tror på att alla kan göra skillnad, stort som smått. Jag anser att alla barn har rätt till en säker och kärleksfull uppväxt och det är precis vad Stiftelsen Make a Difference arbetar för!

Vid sidan av mina studier hjälper jag Stiftelsen Make a Difference att finna samarbetspartners men även andra sätt för att möjliggöra ett stabilt, hållbart och effektivt sätt att öka finansieringen till våra projekt. 

Arthur Sandels

Make a Difference är det perfekta sättet för mig att kunna tillämpa mina yrkeskunskaper som ingenjör åt att hjälpa utsatta utanför Sverige. Organisationen är liten och effektivt vilket gör teamet extra personligt. Jag hittade Make a Difference genom Ingenjörer utan gränser och jag är tacksam att jag får vara med att göra skillnad.

Vårt team i Ghana

Jalilu "Opingo" Rahman

"Opingo" har följt vår resa sedan 2009 och har därför blivit en väldigt god vän. Han hjälper och stöttar oss i alltifrån att vara tolk, chaufför till att fatta kloka beslut. Det är Opingo som har det övergripande ansvaret på plats i Ghana. 

Francis är vår projektledare i Bobikuma. Han ansvarar för alla donationer på plats och för vår farm. Francis har god kännedom om byn och hjälper oss i många viktiga frågor som rör uppbyggnaden av familjecentret.

Francis Abu

Ben är projektledare och ansvarar för alla elever. Han är själv universitetsstudent och en stor förebild och inspirerar våra elever.

Ben Rockson

bottom of page